Wat is Pippa & Jean?

Pippa & Jean is een jong en modieus sieradenmerk uit Duitsland.
Sinds oktober 2015 is het exclusieve merk ook in Nederland verkrijgbaar via zgn Stylecoaches.


Alle sieraden worden met de hand vervaardigd. Bij Pippa & Jean houden we van zoetwaterparels maar ook echte edelstenen als amethist, rozenkwarts, fuoriet en vele andere. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van Swarovski® elementen. Dit staat garant voor een mooie schittering!
Alle sieraden hebben een hoogwaardige veredeling ondergaan in zilver, goud of rose-goud. Maar ook puur Sterling zilver 925 wordt in de sieraden gebruikt!
En oh ja, uiteraard zijn onze sieraden nikkel- en cadmiumvrij!

Een gedeelte van de collectie behoort tot de "Do Good" collectie: een gedeelte van de opbrengst van deze sieraden gaat naar een goed doel zoals nu naar Plan International (de actie "Because I am a Girl"). De Do Good-organisatie zorgt er samen met Plan International voor dat jonge vrouwen worden ondersteund in hun toekomst en zorgt voor bijvoorbeeld scholing en draagt bij aan een positief beeld van jonge meisjes in de omgeving.

Koop je een sieraad van Pippa & Jean, dan koop je iets bijzonders en duurzaam. Op al onze sieraden is namelijk maar liefst 2 jaar garantie van toepassing!
Het motto van Pippa&Jean is dan ook "Bijzondere sieraden voor Bijzondere mensen!"

Onderhoud en garantie op je sieraden
Onze sieraden houden niet van parfum, bodylotion en haarspray.
Zorg, om je sieraden langer mooi te houden, ervoor dat deze niet in aanraking komen met deze producten. Ze houden ook niet van sporten en klussen, dus zorg dat je je sieraden af doet, ook als je gaat slapen.
Zo heb je veel langer plezier van je aankoop!

Bij regelmatig dragen onstaan draagsporen zoals kleine deukjes en krasjes in bijvoorbeeld je ring of armband. Dit hoort erbij en maakt jouw sieraad juist uniek! Sieraden zijn om gedragen te worden. Je sieraden regelmatig schoonmaken verhoogt het draagcomfort en de schittering, ze blijven langer mooi. Gebruik niet zomaar een schoonmaakmiddel, maar investeer in een sieraden politoer doek (deze kun je ook bij mij bestellen a € 2,- pst.). Hiermee poets je je sieraden weer mooi glanzend op!
Sieraden zonder steentjes kun je ook met een lauwwarm sopje met een klein beetje afwasmiddel opfrissen.

Hoewel wij onze sieraden met de grootst mogelijke zorg samenstellen, kan het wel eens voorkomen dat er een steentje uitvalt of een defect in een sluiting optreedt. Op alle sieraden geven wij 2 jaar garantie, gerekend va de aankoopdatum. Pippa & Jean kan in zo'n geval na overlegging van de aankoopbon het defecte sieraad repareren of vervangen. Mocht vervanging van het sieraad niet mogelijk zijn, dan ontvang jij je geld terug.
Bij elke aankoop ontvang je deze onderhoudstips en garantiebepalingen. Bewaar deze met je aankoopbon! Mocht je vragen hierover hebben, dan kun je je altijd tot mij wenden (klik!).

Wij wensen je heel veel plezier met je aangeschafte sieraden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten