Wordt ook Stylecoach!

Lijkt het je leuk om als onafhankelijk Stylecoach te gaan werken? Als fulltime- of bijbaan, op tijden die je helemaal zelf bepaalt? En wil je van alle voordelen genieten die je als Stylecoach ontvangt?
Twijfel dan niet langer, en wordt ook Stylecoach!

Hieronder beantwoord ik graag wat veelgestelde vragen:

 • Hoe word ik Stylecoach?
  Je schaft eenmalig een starterkit (klik!) aan. Deze zijn er in 3 verschillende prijsklassen:
  - Small, €199,- maar waarde is €1.000,-
  - Medium, €299,- maar waarde is €1.500,-
  - Large, €399,-, maar waarde is €1.800,-
  Met de keuze van jouw starterkit kun je meteen Styleparty's geven! Alles zit erin om jouw business te starten.
 • Hoe word ik ondersteund als Stylecoach?
  Als je je ingeschreven hebt, ontvang je met je Starterkit een uitgebreid Style Coach Handboek. Aan de hand van dit handboek word je alles uitgelegd over de sieraden, het houden van party's, je verdiensten, het opbouwen van je team en een stukje marketing. Je stelt jezelf duidelijke, haalbare doelen waarmee jij je business kunt opbouwen. Daarnaast ontvang je in het begin dagelijks mail van Pippa & Jean met handige tips & tricks.
  En natuurlijk ben ik er om je te begeleiden bij je eerste Style Party, het verwerken van je eerste bestelling en alle andere vragen die je hebt.
 • Is er een minimum omzet waar ik me aan moet houden?
  Nee! Die is er niet! Je hoeft geen omzet te behalen om Stylecoach te zijn, alleen de aanschaf van een starterkit is noodzakelijk.
 • Hoeveel kan ik verdienen?
  Afhankelijk van jouw totale maandelijkse omzet en de opbouw van je team verdien je in ieder geval over elke verkoop 25% provisie. Bij Pippa & Jean werken we met Individuelen Punkte (IP). Over elke Euro netto-omzet (dus ex. BTW) ontvang je 1IP. Vanaf 1250 IP krijg je bijvoorbeeld een extra 5% provisie.
  Daarnaast ontvang je bij opbouw van je team ook nog Team Provision (TPR) over de maandelijkse omzet van jouw team. Hiermee verdien je nog eens minimaal 5% extra provisie!
  Hier vind je een mooi overzicht van de verdiensten (klik!).
 • Moet ik brochures ed zelf kopen?
  In je starterkit zitten al een groot aantal brochures om weg te geven aan je gastvrouwen/klanten.
  Als ze op zijn, kun je ze kopen, maar je kunt ook maandelijks een Marketing -tegoedbon verdienen waarmee jij jouw voorraad catalogi, bestelformulieren en ander marketingmateriaal kunt aanschaffen.
 • Ik wil me graag inschrijven. Hoe doe ik dat?
  Ga naar deze pagina (klik!), kies je starterkit en schrijf je in!
 • Ik heb nog vragen...???
  Geen probleem, neem dan even contact met me op. Mail me (klik!), dan leg ik je graag alles uit en beantwoord ik graag je vragen!
Ik hoop je snel in mijn team te mogen begroeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten